Vendégkönyv


Kommentare: 17
 • #17

  MMag.Katalin Szalontai MA BA (Sonntag, 09 September 2018 18:35)

  2018,09,04.-én találkoztam Soltész Andrással elösször a Soproni Kicsi Lovas Boltja Vezetöjének jóvoltábol. Bár még elötte személyesen nem ismertem, de a hírére, az elsö szóra rohantam hozzá, ugyanis egy nagy banya púpom volt. "Van aki zsírpúpnak, mások banyapúpnak, de van aki özvegypúpnak ismeri azt a - nyak hátsó részén kialakuló - púpot, ami eleinte csak zavaró, később fájdalmas is lehet. Eltüntetni nem egyszerű, jobb, megelőzni. Hívjuk bárhogy, kellemetlen, és legjobb mihamarabb megszabadulni tőle. De hogyan? " Idézet a Szépség-egészség oldalrol.
  A hogyanra adtam magamnak a lehetöséget, hogy Soltész András úr kezei alá feküdhessek. Bevallom, voltam én mindenfelé, de csak fizettem, eredmény nem volt. Volt ahol csak "simi-sumi" volt, de semmi következménye nem volt. Na de itt, VÈGRE! Hát "simi-sumi" az nem volt, de erös kezek és újjak azok igen. Rögtön meg lett állapítva, hogy a 2 hátsó csípöcsontom madnem 1,5 cm.-el volt lentebb. Lefotózták. No, kiderült az is, hogy a gerincem "gerinctelen", el van S formába fordulva. No, még ez is, gondoltam. De jött a masszázs. VÈGRE, hiszen úgy 4-5 éve vágyom a kimasszírozásra, csontjaim kihúzására. Jelentem, megtörtént. Az elsö alkalommal úgy 75%-ban laposodott le a "banya" púpom. Erre rádolgoztatni szeretnék, ezért a legközelebbi alkalommal, szeptember 18.-án ismét ott a helyem, megyek.
  De kicsit mesélek még a PLUSZ élményeimröl. 3 istálóba volt szabad elkísérnem Soltész Andrást és a kiemelkedöen ügyes Kitty nevü "tanítványát-segédjét"? Nem tudom. Amiket ott láttam, az elkápráztatott. Láttam a lovak ferde hátizmaikat, a béltraktus megmozgatása után vidáman szellentettek az "orrunk alá"! :-) A beteg lábaik masszírozását, a bekeményedet izmaik kimasszírozását, stb... Még fel kell fognom, mert nem láttam még ilyet. Lovat örülni látni, ez döbbenetesen hihetetlenül szép látvány. Ma sem értem, hogy hogyan is történt, de "szerelmes lettem" a lovakba. Elvarázsolt egy Világ, csodálom. Köszönöm szépen ezt az induló "szerelmet" a Soproni Kicsi Lovas Bolt Vezetöjének, nélküle soha nem látom, fedezem fel ezt az ámulatba ejtö Világot és nincs megolás a púpomra. KÖSZÖNÖM SZÈPEN ezt a NAPOT!

 • #16

  Orsi (Donnerstag, 11 Februar 2016 07:48)

  Tegnap megvásároltam a Lócsontkovácsolás című könyvet és nem találok benne kódot. Tudna valaki segíteni, hogy pontosan hol is kell keressem?

 • #15

  Myntra (Donnerstag, 16 Oktober 2014 08:17)

  tt ragadnám meg az alkalmat, hogy ha van kérdésetek

 • #14

  George (Donnerstag, 16 Oktober 2014 08:16)

  http://www.myntra.com/

  Emlékezetes lesz és sokat tanúltam belőle. Soltész Andrásban

 • #13

  H.Papp Elza (Donnerstag, 29 Dezember 2011 07:45)

  Tisztelt Soltész András!
  Karácsonyi ajándékként jött a lócsontkovácsolás könyv, Minő véletlen ?! Nos a véletlennek semmi köze nincs hozzá, inkább kezdtem az agyára menni a kiscsaládomnak.
  Voltam egy bemutatón, ahol láttam egy-két lazító és masszázs fogást. Igazából kételkedve fogadtam, „hokusz-pókusz”.
  Mivel úgy ítéltem meg nem árt, hát alkalmaztam minden közelembe kerülő lovon. Nem mondhatom, hogy mindig, de rendszeren bejött az eredmény.
  A lovak élvezték, szinte sugárzott róluk mennyire jó nekik. Szóval működött!
  Többnyire néztek rám értetlenül , hogy mit csinálok, Én meg mondtam amit anno hallottam és mutattam, s lassan a körülöttem lévőket beoltottam vele.
  Úgy gondolom, nem az a célja a könyvnek, hogy mindenkiből csontkovácsot csináljon. Inkább azt tegye egy jól képzett szakember!
  Viszont sokat tanulhatunk a lovunkról, jobban értjük mit miért is tesz. S szerintem a legjobb dolgot tehetjük a lovunkkal mikor alkalmazzunk rajta a masszázsokat. Mit kapunk cserébe? Egy fizikálisan és mentálisan egészséges lovat.

  Maradok őszinte híve.

 • #12

  Somogyi Zsolt (Montag, 17 Oktober 2011 13:26)

  Kedves András!
  A legnagyobb elismeréssel adózom az általad képviselt munka és odaadás tekintetében! A hétvégi tanfolyam résztvevői és a magam nevében köszönöm azt a hihetetlen élményt,és tudásanyaqot,amelyet személyed és képző társaid adtatok át nekünk! Személyes véleményem: minden lovasnak,ló tulajdonosnak,edzőnek meg kellene tanulnia azokat az ismeretanyagokat,melyeket megtanulhattunk tőled,tőletek!Örülök,hogy egy ilyen nagyszerű embertől tanulhattam!
  Kívánok neked erőt,egészséget,sikereket és sok tanítványt!

 • #11

  Koller György (Sonntag, 19 Juni 2011 18:16)

  Volt szerencsém résztvenni a hétvégén tartott lócsontkovács tanfolyamon. Annyit elmondhatok, hogy András és a többi meghívott előadó is nagyon hasznos és alapos oktatásban részesített, amit mégegyszer nagyon köszönök! Emlékezetes lesz és sokat tanúltam belőle. Soltész Andrásban egy kiváló szakembert és embert ismertem meg..

 • #10

  Agrobe (Freitag, 28 Januar 2011 20:07)

  Nálunk járt csontkovács: Soltész András. Csak ajánlani tudom. Ami miatt hívtam, teljesen megoldódott, 6 hónapot mondott a teljes gyógyulásra és pont akkorra múlt el. A lónak a lapockája és az ezzel ellntétes oldali csípőizületével volt gond. Nem sántított, de én éreztem a nyeregből, hogy amikor előremozdult, mintha kattant volna a válla.
  Azóta egyszer sem volt vele ilyen.
  Egy másik lovat is kezelt, neki azonnal látványos javulás volt. Megváltozott a tartása, megszépült.
  Viszont ngayon fontos, hogy amiket mond(boxnyugalom, sétáltatás, utólagos "gyógytorna"-ezt nekem két hétig kellett csinálnom) be kell tartani, mert különben komoly baj lehet, akár ínszalag-szakadás is.

  2006/03/29.

 • #9

  Csihumej (Freitag, 28 Januar 2011 20:04)

  Üdvözletem mindenkinek!
  Csak pár napja találtam rá a Lapra, őszintén szólva eddig nem is tudtam róla. Igaz arról sem tudtam, hogy a weboldalam ekkora sikert fog elérni. Mármint a csontmester.hu.
  Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ha van kérdésetek, szívesen válaszolok - ha tudok.
  A Soltész Andrist én is szívesen ajánlom, minthogy kollégám, barátom, és lószakértő. Ő kizárólag lovakkal foglalkozik. Tenyésztő, tréner, és lócsontkovács. Ja, és házhoz is megy. (én már kevésbé.)
  Idén március környékén tervezek egy előadást, ami kifejezetten az állatok csontkovács kezeléséről szól majd. Mire jó, minek kell, mit lehet vele elérni, és egyáltalán mi ennek az egésznek az alapja, felépítése. Ez a tervezet. Ha van használható ötletetek, hogy mire vagytok kíváncsiak, örömmel venném, ha tudatnátok velem. Minthogy azt is szívesen venném, ha kitalálnánk, hogy egyáltalán hol legyen? Tervezetek vannak, de biztosan van ötletetek nektek is.
  Előre is köszönöm.
  dr Kulcsár G.
  2005/01/06

 • #8

  Fecó67 (Freitag, 28 Januar 2011 20:01)

  Sziasztok!
  Soltész András nagyon profi. Az összes sportágban dolgozó lovakat kezel fantasztikus eredménnyel. Olyan lovakkal érnek el ismét kitűnő eredményeket, amelyekről már versenyzés szempontjából már lemondtak. Érdemes kipróbálni. Vannak lovak, amik hosszú és drága állatorvosi kezeléstől sem lettek jobban, András pedig egy-két kezeléssel rendbehozta.
  2004/07/17

 • #7

  Furioso (Freitag, 28 Januar 2011 19:56)

  Javaslom a Lómasszázs, csontkovácsolás című topicot, ott megtalálod egy csontkovács, Soltész András telefonszámát, vagy egy másik lehetőség: megkérdezni Anikót, hogy az ő lovát melyik csontkovács hozta rendbe (név, telefon)?
  2005/12/21

 • #6

  Encőke (Freitag, 28 Januar 2011 19:55)

  Egy ismerősöméknek, van egy Paint Horse-uk, neki volt csípőproblémája.
  Soltész teljesen rendbehozta(!!!)
  2005/12/21.

 • #5

  B.Erika (Freitag, 28 Januar 2011 19:11)

  Nagyon Kköszönöm a tegnap esti hátgyógyítást, tudok egyenesen járni és nem fáj már a derekam.
  B.Erika
  2007/11/27 -- SMS

 • #4

  Barbara & Bogyó (Freitag, 28 Januar 2011 19:06)

  Kedves András, a tegnap kezelt fehér kis kutyám már reggel játszott a játékával(nem szokott), galoppozva fut hihetetlenül jól érzi magát.
  A tanfolyam csodálatos volt. Köszönjük!
  Barbara és Bogyó
  2010/09/27 -- SMS

 • #3

  Профессор. Др. Александр Ильич SZTOTKO (Dienstag, 07 Dezember 2010 08:59)

  Nagyon jó, elegedetseges a munkaja. Tudom szivesen ajanlom.Magyar Baratok ajanlotak figyelembe , nem csalodtam.

  Gratulalva

  Barati udvel

  Профессор. Др. Александр Ильич SZTOTKO
  Москва, ветеринарная клиника

 • #2

  Csabi (Donnerstag, 18 November 2010 21:17)

  Szia!
  tetszik! :-)
  ....még nem halt meg bennem a remény hogy lesz több idõm és még többet tudok tanulni Tõled!:-)

  Szép napot!

  Csabi

 • #1

  Horváth Eszter (Donnerstag, 18 November 2010 21:14)

  Kedves András,

  Gratulálok a honlaphoz!!!
  Gyakorlok, már egyre bátrabban végzem el a fogásokat a lovamon és hihetetlen, hogy mennyire látványos az eredmény. A vállával voltak gondok, de a tanfolyam után viszont észrevettem, hogy a háta sincs teljesen rendben. Minden mozgatás előtt kezeltem, nyújtottam, reflexét vizsgáltam, és répatornáztattam. Imádok rajta lovagolni, rugalmasabb és végre nyújtja a lábát.
  Remélem lesz folytatása a tanfolyamnak, mert nagyon érdekel ez az egész, ezért a könyvet is nagyon várom!